Teatteri ja pankki

Virkkalan Klubitalo on saanut arvoisensa jatkumon lohjalaisen teatteri Tralan Tänks, Juice- musikaalista. Musikaalia esitetään Virkkalassa maaliskuusta toukokuun loppupuolella ja alku on ollut menestys.

 • Hyvin ihmiset ovat löytäneet musikaalin ja esimerkiksi huomisen lauantain näytös on loppuunmyyty. Ei kuitenkaan syytä huoleen, vaikka et olisi vielä esitystä nähnyt, tuleviin näytöksiin saa vielä lippuja sekä Lippu.fi:stä että suoraan sähköpostitse, kertoo Tralan teatterijohtaja Jani Rytkönen.
 • Tänks, Juice on ei ole elämänkerta vaan humoristinen ja viihdyttävä keski-ikäisten nostalgiamatka rockfestivaaleille ja se sopii kaikenikäisille teatterista tykkääville.

Vahvaa paikallista yhteistyötä

Teatteri Tralan toiminta on loistava esimerkki paikallisesta yhteistyössä, jossa lohjalaiset näyttelijät ottavat haltuunsa arvokkaan näyttämön Klubitalolla herättäen sen henkiin.

 • Ei ainoastaan Klubitalolle vaan kiitos myös muille yhteistyötahoille kuten Lohjansaaren Ciderbergille ja Virkkalan Hilman Herkulle, jotka tekevät meidän tarjoilumme mahdollisiksi.
 • Lisäksi paikallisen Länsi- Uudenmaan Säästöpankin konttorin väki on ollut aivan upeata, ja varsinkin rahastonhoitajamme on ollut iloinen saadessaan asioida vaivatta oman yhteyshenkilön kanssa oikeasti paikallisesti, jatkaa Rytkönen.

Paikallisesti jo 147 vuotta

 • Meille pankkina yhteistyö Tralan kanssa on paikallistoimintaa parhaimmillaan. Saamme olla elävä osa ympäröivää yhteiskuntaa ja aidosti läsnä paikallisessa elämänmenossa. Kääntäen asian voisi myös ilmaista niin, että vetäytymällä siitä, esimerkiksi sulkemalla paikalliskonttorin, emme vain pettäisi paikallisia asiakkaitamme, vaan myös pankkimme alkuperäiset perustajat ja heidän paikalliseen hyödylliseen toimintaan perustuvat ideansa. Nämä ideat ovat juuri se syy miksi pankkimme perustajat pankin perustivat 147 vuotta sitten (syntymäpäivät 1.4.), aloittaa pankinjohtaja Adrian Candolin.
 • Yhdessä tekemällä ja oman toimintamme ylläpitämisen kautta, varmistamme paikallisesti alueen elinvoimaisuuden. Tästä hyötyvät kaikki. Teatteri Trala on pitkäaikainen kumppanimme ja hyvä esimerkki siitä, millä tavalla pankki voi omalta osaltaan tukea positiivisen paikallisen yhteishengen säilymistä. Tässä tapauksessa Virkkalassa.
 • Olen myös itse käynyt katsomassa Tralan Juice-näytelmän ja voin suositella sitä henkilökohtaisesti kaikille nähtävän arvoisena hyvänä näytelmänä, kertoo Candolin.

Jatkoa seuraa

Teatteri Trala perustettiin jo 1990, mutta viimeiset vuodet ovat olleet näyttävää kehittymistä Lukion auditorion näytelmistä nykyisiin puitteisiin.

 • Kiitos kuuluu tottakai näyttelijöille sekä katsojille, mutta myös hyvälle pankkiyhteistyölle Säästöpankin kanssa, kertoo Rytkönen.
 • Ilman hyviä kontakteja ja verkostoja ei tämä kaikki olisi ollut mahdollista ja jatkoa seuraa.
 • Syksyllä mahdollisesti jatkamme Klubitalolla toisen näytelmän merkeissä ja keväällä 2018 seuraavan musikaalin kanssa. Eli toivomme katselijoiden jatkossakin löytävän meidät ja Virkkalan Klubitalon.
 • Syksyllä on ajatuksena tehdä näytelmä liittyen Suomi 100-vuotta teemavuoteen, vihjaisee Rytkönen.
 • Tekemällä paikallisesti ja ostamalla paikallisesti, mekin teemme parhaamme aktivoidaksemme paikallisesti. Ja kiitos todellakin sekä katselijoille että näille kumppaneillemme, ilman heitä tämä ei olisi mahdollista, kiittelee Rytkönen.